Milica Pavlović progovorila o bivšem dečku: "On je javna ličnost jer su ga povezivali sa mnom"

Milica rijetko priča o ljubavnom životu, međutim sada je napravila izuzetak.

Pjevačica Milica Pavlović, koja trenutno uživa u Dubaiju, gdje je imala i nastup, veoma rijetko govori o ljubavnom životu, a o osnivanju porodice ne razmišlja mnogo.

Milica je najprije progovorila o osnivanju porodice, kao i kakav je njen pogled na to.

- Sve prepuštam da ide svojim tokom. Nisam osoba koja planira takve stvari, ali im se svakako nadam. To će za mene biti potpuno nova životna iskustva i još nemam pojma šta me u tom smisli čeka -  iskrena je pjevačica.

Pjevačica je otkrila da li bi idelan kadidat za porodičnu ulogu bio neko ko nije iz javne sfere, kao neke njene bivše ljubavi.

 Kad sam ja imala partnera iz javne sfere? - istakla je ona, pa prokomentarisala Nikolasa Saveljića.

- On je dečko sportista, i to u Americi. On je javna ličnost? Pa moguće da sada jeste, nakon što su ga povezivali sa mnom. Onda tako možemo smatrati i za svakog budućeg. Sve i da ne bude iz javne sfere, kako vi kažete, on će to postati nakon što se sazna da je moj izabranik - rekla je ona za Stori.

Podsjetimo, Pavlovićeva dugo je krila vezu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sa kojim je nedavno i raskinula.

- Imali smo lijepu ljubavnu priču, bili smo godinu i po dana zajedno. On dečko živi na drugom kontinetnu, u Americi je, bavi se vaterpolom, završio je koledž... Bilo je prepreka, muke, vremenska razlika, pa bila je korona, ne možeš da putuješ... Pa kad dođe kao viđamo se u Crnoj Gori. Šta sam ja dečku radila, to je strašno bilo. Mi smo se svuda viđali i na kraju kada je došao u Beograd, Paparaco lov nas je uhvatio. I neću da kažem da to nije istina. Krili smo se, kao ajmo u stan, sve u četiri zida, kao šetamo Kalemegdanom, ja stavljam kapuljaču... Jadan dečko sa mnom, ali ja sam teška osoba, pola nek mi se prašta - rekla je Milica .

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković