Lopez pohvalila svoju pomiješanu porodicu s Aflekom

Američka pjevačicai glumica, ​Dženifer Lopez pohvalila je svoju pomiješanu porodicu sa suprugom Benom Aflekom, rekavši da joj je pružila "dvostruku ljubav" ovog Božića.

Pjevačica (53) pisala je o svojim svečanim slavljima s glumcem i njihovom djecom iz prijašnjih veza u posljednjem izdanju svog biltena "On the JLo".

Mješovita porodica Lopezove i Afleka uključuje Lopezove blizance Maksa i Emu (14), koje dijeli s bivšim mužem Markom Entonijem, te Aflekovu djecu, sina Samjuela (10) i kćerke Serafinu (13) i Violet (16), koje dijeli s bivšom suprugom Dženifer Garner.

Lopez, koja se udala za glumca u julu, takođe je otkrila da je par priredio ekstravagantnu zabavu u svom domu u Holivudu vikend prije Božića.

"Spojili smo porodice, udvostručili ljude, udvostručili zabavu, udvostručili ljubav, udvostručili poklone i utrostručili haos!", rekla je Lopezova.

Glumica je takođe ispričala da su se ona i njena miješana porodica vratili prazničnoj tradiciji prije pandemije.

"Posljednjih osam godina organizovali smo božićno izdanje Taco Tuesday, gdje se okupljamo, maskiramo se i pjevamo božićne pjesme", rekla je Lopez.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković