Izašao novi trejler za "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" film(video)

Novi trejler za "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" film otkrio je dolazak klasičnog Marvelovog lika MODOKA u Marvelov kinematografski univerzum (MCU).

MODOK - akronim za mentalni/mobilni/mehanizovani organizam dizajniran samo za ubijanje - omiljeni je negativac fanova, prepoznatljiv po tome što je ogromna lebdeća glava s mehanizovanim tijelom, a nedavno ga je tumačio Paton Osvalt u svojoj Hulu animiranoj seriji.

Međutim, ovu verziju MODOK-a tumači zvijezda serije "House of Cards", Kori Stol, koji se vraća u MCU nakon što je glumio negativca Žutu jaknu u "Ant-Man" ostvarenju iz 2015. godine.

Dok su obožavaoci bili uzbuđeni što će vidjeti MODOK, takođe su bili zabrinuti što to znači za Skota Langa, Pola Ruda, poznatog kao "Ant-Man".

"Moj čovjek Skot je gotov, ako nije mrtav, tip će biti stavljen u komu ili tako nešto", napisao je jedan fan.

Novi dvominutni isječak, objavljen u ponedjeljak, prikazuje Rudov lik koji se suočava sa superzlikovcem Kangom Osvajačem, kojeg glumi Džonatan Mejdžors.

Njih dvojica ulaze u mutan dogovor nakon što se Rudova kći Kesi, koju glumi Katrin Nujton, naizgled izgubila u Kvantnom carstvu, prenosi "Yahoo".

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković