Bivša članica grupe Hurricane o roditeljstvu: "Volim i brak i djecu, ali....."

Pjevačica planira porodičan život, ali usljed poslovnih obaveza nema vremena za to.

Ivana Nikolić važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na javnoj sceni, te su se mnogi začudili kada je kazala da nema udvarače.

„Ne znam šta se dešava. Stvarno nemam udvarače, nemam ni momke koji mi prilaze, niti neke koji mi šalju poruke“, izjavila je Ivana i dodala da ne vjeruje narodnim vjerovanjima da se u Novu godinu ulazi sa crvenim rubljem na sebi.

„Nisam probala tu tradiciju, vjerovatno zbog toga ni momka nemam“, rekla je pjevačica.

Ivana je više puta dovođena u vezu sa moćnim muškarcima, a sada tvrdi da su to laži.

„Stvarno ne znam gdje ću sa svim tim parama i stanovima. Nikada nisam davala komentare na takve objave. Prosto živim potpuno normalno i nisam neko ko se pravda jer nemam ni stanove ni automobile koje bi sad trebalo da prijavim. Tako da ništa od takvog muškarca. Nisu mi novine promijenile život. Nemam ni starijeg ni mlađeg pored sebe“, konstatovala Ivana za „Grand“.

Iako još nije zasnovala porodicu, pjevačica vjeruje da će uspjeti da roditeljske obaveze uskladi sa poslovnim, kada za to dođe vrijeme.

„Ne plašim se ničega u tom smislu. Volim i brak i djecu, ali trenutno nemam vremena za to. Fokusirana sam na karijeru, ali ne bježim od toga. Kada dođe doći će. Mislim da ne treba da se ostavi karijera u zamjenu za dijete, smatram da sve to može da se postigne, pogotovo ako to voliš, a ja sam osoba koja zaista voli djecu tako da mi to uopšte ne bi palo teško“, izjavila je Ivana.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković