Futsaleri Jedinstva poraženi na gostovanju Titogradu

Futsaleri Jedinstva poraženi su večeras na teškom gostovanju u Podgorici, od ekipe Titograda rezultatom 7:1 , u meču 14.kola Prve Futsal lige.

Strijelci za domaće bili su: Milovan Drašković, Bojan Bajović, Marko Spasojević, koji je postigao dva gola, zatim Borislav Adžić, Ranko Novović i Mirko Durutović. Gol za goste postigao je Janko Bulatović.

Igrač gostiju, Danilo Palević kazao je za Radio Bijelo Polje da je domaćin u ovom meču opravdao ulogu favorita i da su večeras zasluženo slavili.

"Čestitam Titogradu na dobroj partiji i pobjedi. Mi smo u drugi dio sezone ušli sa nekim veoma mladim igračima, koji iz utakmice u utakmicu stiču veliko iskustvo i znanje koje će im sigurno značiti u daljoj karijeri. To su momci od 16,17 godina, oni su budućnost našeg kluba. Ovakve utakmice su baš ono što im treba, a naravno i nama iskusnijim igračima da se što bolje uigramo pred najvažnije mečeve u borbi za Plej-of", rekao je Palević.

Žute kartone na večerašnjem meču dobili su: Elvis Sijarić i Petar Gurešić, obojica iz redova gostiju.

Futsaleri Jedinstva ostaju na petoj poziciji na tabeli, sa 18 bodova, četvrta pozicija koja vodi u Plej-of , koju trenutno zauzima Nikšić, bježi im samo pet bodova.

U sljedećem kolu, Bjelopoljci dočekuju ekipu Cezara. Taj meč je na programu narednog vikenda.

KMF "Titograd": Milun Sekulić, Dragoljub Despotović, Bojan Bajović, Aleksandar Obradović, Dejan Miličić, Darko Bojanović, Zoran Barović, Mirko Durutović, Borislav Adžić, Milovan Drašković, Marko Spasojević, Ranko Novović Trener: Zoran Milašević.

KMF "Jedinstvo": Asad Hajdarpašić, Adnan Ljuca, Danilo Palević, Fahrudin Ćorović, Almir Ćorović, Petar Gurešić, Irfan Ćorović, Elvis Sijarić, Almedin Ćorović, Janko Bulatović. Trener: Vladan Čampar.

Sudije: Dražen Vukčević, Boban Živaljević.

Autor: Bojan Šutović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE