Rukometaši Jedinstva slavili u derbiju protiv Lovćena

Rukometaši Jedinstva savladali su ekipu Lovćena rezultatom 17:16, u utakmici trećeg kola Mini lige za prvaka, koja je odigrana u dvorani ,,Nikoljac".

Današnji meč odlučen je pogotkom Danila Joksimovića u 59. minutu.

Trener Jedinstva, Milan Ćetković, za Radio Bijelo Polje kazao je da je zadovoljan igrom njegovih momaka i da je srećan jer su konačno pobijedili dugogodišnjeg šampiona.

„Zahvalio bih se publici na odličnoj atmosferi, mnogo su nam pomogali tokom čitavog meča. Čestitam i mojim momcima na odličnoj partiji, napokon smo savladali ekipu Lovćena, jer smo i u prethodnom međusobnom meču primili gol u poslednjem napadu. Večeras je viđena veoma tvrda utakmica, sa odličnim odbranama na obje strane, ali mi smo bili koncentrisaniji u završnici i osvojili dva boda“, rekao je Ćetković.

Trener gostiju, Duško Milić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je domaći tim večeras zasluženo pobijedio.

„Uz malo sreće večeras smo mogli i osvojiti jedan bod, što bi sigurno bio dobar rezultat za nas. Viđena je jedna solidna utakmica, sa veoma malim brojem golova, što i nije baš zadovoljilo publiku na tribinama. Čestitam Jedinstvu na dobroj igri, kao i publici na fer navijanju“, istakao je Milić.

Najefikasniji u timu Jedinstva bio je Slobodan Zonjić sa šest golova, Danilo Joksimović je postigao četiri, dok su Danić i Varagić dali po dva pogotka.

Kod Lovćena najbolji je bio Balša Perović sa 4 gola, Luka Lakićević i Aleksandar Mrvaljević postigli su po 3.

U narednom kolu, koje je na programu sljedećeg vikenda, izabranici Milana Ćetkovića će dočekati Komove.

RK  „Jedinstvo“: Zarija Lutovac, Filip Racković 1, Nenad Vojinović, Nikola Babović, Rajko Femić, Milun Danić 2, Nemanja Barac 1, Slobodan Zonjić 6, Bojan Varagić 2, Nikola Jelić 1, Miomir Varagić, Marko Tomović, Danilo Joksimović 4. Trener: Milan Ćetković.

RK „Lovćen“: Filip Borozan, Miloš Krivokapić, Danilo Pajević, Luka Vujović 1, Draško Kaluđerović 2, Vasilije Vujović, Bogdan Đurović, Balša Perović 4, Vuk Latković 2, Luka Lakićević 3, Radovan Stanojević, Aleksandar Mrvaljević 3, Slobodan Bulajić 1, Mirko Damjanović Trener: Duško Milić

Sudije: Bogdan Kaluđerović, Ivan Vujačić.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE