Futsaleri Bajo Pivljanina pobijedili ekipu Jedinstva

Futsaleri Jedinstva poraženi su danas u gostima od ekipe Bajo Pivljanin rezultatom 6:3, u susretu poslednjeg, 22. kola Prve futsal lige.

Po dva pogotka za domaće postigli su kapiten Milivoje Dondić i Darko Ćalasan, dok su po po jedan gol postigli Mitar Kandić i Goran Delić. Kod gostiju, u listu strijelaca upisali su se, Petar Gurešić, dva puta i Jovica Gačević.

Golman Jedinstva, Amar Kanalić za Radio Bijelo Polje kazao je da je domaćin večeras zasluženo slavio.

"Na današnjem meču priliku su dobili mlađi igrači, koji nisu imali neku veću minutažu ove sezone. Domaći su rano došli do tri gola prednosti, ali smo brzo uspjeli da se vratimo i izjednačimo, ali ipak je to neko njihovo iskustvo u odnosu na nas prelomilo meč", istakao je Kanalić.

Izabranici Vladana Čampara sezonu su završili na osmoj poziciji sa 24 boda. Bjelopoljce očekuje pauza do početka naredne sezone, koja startuje u septembru.

Žuti karton na današnjem meču zaradio je Milivoje Dondić, iz redova domaćih.

KMF "Bajo Pivljanin": Slaven Suknović (G), Darko Ćalasan, Kosta Vuković, Mitar Kandić, Milivoje Dondić (C), Goran Delić .

KMF"Jedinstvo": Amar Kanalić (G), Janko Bulatović, Almir Ćorović, Jovica Gačević, Petar Gurešić, Irfan Ćorović (C), Šefket Ećo

Sudije: Dražen Vukčevič, Saša Goranović.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.