Remi bez golova Jedinstva i Lovćena

Fudbaleri Jedinstva remizirali su danas pred svojim navijačima sa Lovćenom 0:0, u duelu sedmog kola Druge crnogorske lige.

Najbolju priliku na meču propustio je argentinski fudbaler iz redova Cetinjana, Julian Montenegro, kada je sa nekih dvadesetak metara pogodio prečku na 20 minuta prije kraja.

Trener Jedinstva, Sead Babača, istakao da je da su najteže unaprijed dobijene utakmice, što se i danas pokazalo.

“Lovćen u svojim redovima ima šest, sedam dugogodišnjih standardnih prvoligaških igrača, i oni su veoma ozbiljan tim. Stanje na tabeli nije realno, s obzirom da su malo kasnije počeli sa pripremama, pa im se sve to obilo o glavu. Mi smo odigrali jednu lošu, rastrzanu utakmicu, ali sve u svemu, kad se sve sabere moramo biti zadovoljni ovim bodom. Moramo da izvučemo pouke iz ovog meča, a prvu priliku za popravni imaćemo za tri dana protiv Drezge, gdje ćemo nadam se pokazati svoje pravo lice”, naglasio je Babača.

Pomoćni trener gostiju, Ivan Jablan, kazao je da su danas ispunili cilj, jer su ostali neporaženi na vrućem gostovanju u Bijelom Polju.

“Ova utakmica je pokazala da sa pravom možemo da se nadamo boljim rezultatima, i ostaje žal što nijesmo bolju igru krunisali pobjedom. Ipak moramo biti zadovoljni i jednim bodom, pokušaćemo u narednim kolima da popravimo igru, a siguran sam da će i rezultati doći”, rekao je nekadašnji golgeter mnogobrojnih prvoligaških klubova, Ivan Jablan.

Nakon sedam kola, izabranici Seada Babače nalaze se na trećem mjestu sa 12 bodova, Lovćen je ostao posljednji sa dva.

U narednom, osmom kolu Druge crnogorske lige, Bjelopolci će u srijedu gostovati Drezgi.

FK"Jedinstvo": Rijad Džafić(G), Mirza Idrizović, Andrej Cvijović(od 40. Vuk Vulević), Eniks Kriještorac, Srđan Šćepanović, Vladan Gordić(G), Haris Banda, Orhan Hajrović(od 67. Milisav Perošević), Adis Muzurović(od 83. Milanko Drašković), Radule Krulanović, Dragan Nikolić  Trener: Sead Babača

FK"Lovćen": Filip Rosandić(G), Matija Pejović, Danilo Bracanović, Marko Draganić, Trpimir Vrljičak(od 72. Nikola Globarević), Julian Montenegro, Filip Vujović, Nikola Mudreša(od 79. Nikola Draganić), Petar Čavor(od 59. Ilija Vujović), Mirko Radišić(C), Petar Roganović  Trener: Predrag Vukotić

Glavni sudija: Manojlo Sekulić, prvi pomoćnik: Miladin Nelević, drugi pomoćnik: Igor Tomašević, četvrti sudija: Davor Božović

Autor: Bojan Šutović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE