Derbi kola pripao Jedinstvu

U derbiju 12. kola Druge crnogorske lige, fudbaleri Jedinstva ubjedljivo su savladali Jezero rezultatom 3:0.

Domaći su poveli već u 16. minutu pogotkom napadača Dragana Nikolića, isti igrač je na startu drugog dijela povisio na 2:0, da bi tri minuta prije isteka regularnog vremena talentovani ,Milisav Perošević, postavio konačan rezultat.

Trener Jedinstva, Sead Babača, kazao je da je zadovoljan današnjom partijom, i da su pobijedili ekipu koja je uz Dečić, u dosadašnjem dijelu sezone pokazala najviše.

“Konačno smo uhvatili neki niz pobjeda,  što nam je i bio cilj, da jednostavno počnemo da pobjeđujemo u serijama i da se približimo samom vrhu tabele. Imali smo u prvom dijelu slabiju igru, a dobre rezultate, dok se sada konačno poklapa i jedno i drugo. Ova pobjeda nam predstavlja veliki vjetar u leđa za naredne utakmice, i nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvom igrom i u sljedećem kolu protiv Bokelja”, rekao je Babača.

Nakon 12 kola, Bjelopoljci imaju 20 bodova i zauzimaju treću poziciju, Jezero je drugo sa dva više.

U narednom kolu, koje se igra 20. oktobra, "bijeli" dočekuju Bokelj.

U preostalim duelima ovoe runde, Bokelj je ubjedljivo slavio protiv Drezge 5:1, Lovćen i Dečić remizirali su 1:1. Otrant i Mornar  odigrali su bez golova, dok je Ibar bio bolji od Arsenala rezultatom 2:0.

Žute kartone na današnjem meču zaradili su Vuk Vulević i Orhan Hajrović iz redova domaćih, dok su kod gostiju javnu opomenu dobili golman Igor Asanović, Ilija Radunović, Edis Redžepagić, Seongmin Jo i   Nemanja Šunjević.

FK"Jedinstvo": Rijad Džafić(G), Vladan Gordić(C), Eniks Kriještorac(od 62. Milisav Perošević), Mirza Idrizović, Vuk Vulević, Đorđije Cvijović, Orhan Hajrović, Andrej Cvijović(od 74. Dženan Ramović) Srđan Šćepanović, Haris Banda, Dragan Nikolić(od 82. Aldin Mušović)   Trener: Sead Babača

FK"Jezero": Igor Asanović(G), Danilo Vukićević, Aleksandar Raković, Nikola Jovićević, Matija Stijepović, Saša Radenović(C)(od 67. Anil Julević) , Ivan Asanović, Hiromu Kiyota(od 31. Nemanja Šunjević), Ilija Radunović, Edis Redžepagić(od 56. Seongmin Jo) , Marko Matanović  Trener: Milija Savović

Glavni sudija: Radoje Pajović, prvi pomoćnik: Aleksandar Đikanović, drugi pomoćnik: Vladan Todorović, četvrti sudija: Davor Božović

Autor: Bojan Šutović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA