Lekić: Težak poraz, ali se okrećemo novim utakmicama

Rukometaši Jedinstva poraženi su večeras na gostovanju od tivatskog Partizana, rezultatom 17:32 (6:16 11:16), u sedmom kolu Prve crnogorske lige.

Partizan je opravdao ulogu favorita u večerašnjem meču, do pobjede ga je vodio Đorđe Peruničić sa devet golova, a pratio ga je Gavrilo Samardžić sa osam.

U ekipi Jedinstva istakli su se Đorđe Folić i Slobodan Zonjić sa po šest.

Trener Bjelopoljaca, Radoje Lekić, kazao je da je ekipa Partizana u ovom trenutku kvalitetnija, te da su to pokazali i večeras.

„Možda ovolika razlika i nije realna, ali osjetilo se i to što smo večeras bili oslabljeni neigranjem Tomovića i Joksimovića. Igrači koji su dobili šansu nijesu opravdali poverenje, što je rezultiralo porazom“, kazao je Lekić za Radio Bijelo Polje.

On je dodao da je ovo tešak poraz za njegov tim, ali da se okreću novim utakmicama, kako bi mogli da trijumfuju u mčevima sa rivalima koji su njihovog kvaliteta.

RK Jedinstvo: Lutovac, Folić, Vojinović, Trivić, Femić, Edvin Kučević, Marković, Zonjić, Varagić, Jelić, Ljaljević, Dobrović, Marić, Tomović

RK Partizan: Krivokapić, Samardžić, Pejović, Cule, Međedović, Katnić, Mudreša, Drakulović, Sinđić, Teskera, Drakulović, Drašković, Mandić, Barać, Peruničić, Kaluđerović

Sudija: Anđelina Kažanegra, Sudija 2: Jelena Mitrović

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE