Bjelopoljke poražene od Galeba

Odbojkašice Jedinstva Franca poražene su večeras u SC „Nikoljac“ od ekipe Galeb Poliklinika Hipokrat, rezultatom 0:3 (12:25 19:25 16:25), u 7. kolu Prve lige Crne Gore.

Gostujući tim do pobjede je vodila Nevena Vukčević sa 24 poena, dok je  kod Bjelopoljki najefikasnija bila Ajla Karalić sa devet.

Trener odbojkašica Jedinstva, Mladen Miladinović, kazao je da je ekipa Galeba u ovom trenutku mnogo kvalitetnija, što je i pokazala na terenu.

„Odbojkašice Galeba pokazale su da su dobra ekipa, bolje su od nas na gotovo svim pozicijama, a u svojim redovima imaju i nekoliko iskusnih igračicai reprezentativki. Mi večeras nijesmo ličili na sebe, jedino smo na momente odigrali onako kako treba, ali to nije bilo dovoljno“, kazao je Miladinović.

Da je Galeb zasluženo slavio večeras u Bijelom Polju kazao je i trener Nikola Masoničić.

„Čestitam mojim igračicama na zasluženoj pobjedi, mislim da smo noćas bili bolji protivnik. Ekipa Bijelog Polja u ovom trenutku nije na našem nivou, ali je to mlada i perspektivna ekipa, iz godine u godinu su bolji, a očekujem da će već naredne godine biti ravnopravan konkurent svima u ligi“, istakao je Masoničić.

U narednom kolu odbojkašice Jedinstva Franca igraju protiv Budućnosti, kada će pokušati da prikažu bolju partiju i da upišu drugu pobjedu u ovom dijelu prvenstva.

OK Jedinstvo Franca: Medenica, Kolić, Karalić, Krgović, Veličković, Hadžibegović, Rakočević, Madžgalj, Magdelinić, Popović, Peković, Idrizović, Jevrić, Radović

OK Galeb Poliklinika Hipokrat: Knežević, Bajčeta, Kostić, Krivokapić, Dragojević, Labović, Čavić, Petranović, Tuševljak, Vukčević, Mašanović, Dabanović, Vlaović

Autorka: Sanja Čujović

Foto  i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE