Omladinci Jedinstva ubjedljivo savladali Mornar

Omladinci bjelopoljskog fudbalskog kluba Jedinstvo savladali su  danas na svom terenu ekipu Mornara, rezultatom 4:1, u 4. kolu grupe B Omladinske lige Crne Gore.

Nakon što su u prošlom kolu poraženi u gostima od Zete, Bjelopoljci su pred domaćom publikom danas došli do nova tri boda.

Domaći su poveli već u 5. minutu golom Milana Jankovića, a samo četiri minuta kasnije na 2:0 povisio je Todor Šekularac, koji je mrežu Mornara zatresao i u 24. minutu igre. Minut prije kraja prvog poluvremena za tim Jedinstva gol je postigao i Danis Kolić.

Jedini pogodak za gostujuću ekipu Mornara dao je Veljko Mihaljević.

Trener omladinaca Jedinstva, Enes Kasumović, kazao je za Radio Bijelo Polje da su uspjeli da ostvare ubjedljivu pobjedu, iako ključni igrači danas nijesu igrali.

“Naši glavni igrači nastupaju sjutra za prvi tim, a oni koji igraju za juniorsku ekipu danas su dali svoj maksimum, odradili na najbolji način svoj zadatak i tako došli do pobjede. Agresivno smo ušli u meč, već na startu nametnuli naš tempo igre i u prvom poluvremenu stekli vođstvo od 4:1. U drugom poluvremenu svi igrači su dobili šansu, a svaki od njih je opravdao ukazano povjerenje”, saopštio je trener Kasumović.

Podsjetimo, omladinci Jedinstva prvi su na tabeli grupe B Omladinske lige Crne Gore.

 

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE