Jedinstvo i Lovćen odigrali neriješeno u Bijelom Polju

Fudbaleri bjelopoljskog Jedinstva odigrali su danas neriješeno sa ekipom Lovćena, 0:0, u 25. kolu Druge crnogorske lige.

Iako su u prvom poluvremenu imali nekoliko dobrih situacija, Bjelopoljci ni danas nijesu uspjeli da dođu do pobjede.

Trener Jedinstva, Seada Babača, kazao je za Radio Bijelo Polje da je današnja utakmica bilo izuzetno teška, te da je već sada vidljiv problem malog rostera igrača.  

„Ekipa Lovćena je izuzetno kvalitetan protivnik, stanje na tabeli samo zavarava, jer kada pogledamo sastav imaju igrače koji iza sebe imaju i preko 300 odigranih prvoligaških mečeva. To se vidjelo i danas, zaista su nas namučili, čak u jednom trenutku i bili izuzetno opasni po naš gol“, reako je Babača.

On je istakao da su dobro otvorili meč, a onda neobjašnjivo „pali“.

„Ovo nam se često dešava, vjerovatno je ovaj ritam utakmica ostavio traga, naročito što imamo mali roster igrača, tako da teret pada na jedne iste i onda se teško oporave“, dodao je trener Bjelopoljaca.

Babača je kazao i da ostaje žal zbog crvenog kartona koji je Šćepanović dobio u zadnjem minutu, jer je jako važan igrač, a žale i zbog povrede Kriještorca.

„Ipak se nadam da ćemo se do nedjelje oporaviti i da ćemo konačno osvojiti ta tri boda u meču protiv Drezge“, poručio je Babača.

Na današnjem meču u ekipi Jedinstva žute kartone dobili su: Idrizović 71', Šćepanović 79' , 90'+2' (crveni), Krulanović 90'+5'.

Dva žuta kartona dodijeljena su igračima Lovćena: Đurović 14', Čavor 22'.

Nakon 25. kola Jedinstvo je četvrto na tabeli sa 40 bodova.

U 26. kolu, u nedjelju, sastaće se: Bokelj – Otrant-Olimpik, Lovćen – Ibar, Drezga – Jedinstvo, Dečić – Jezero i Mortnar – Arsenal.

FK Jedinstvo: Džafić, Cvijović (žuti karton), Idrizović, Banda, Šćepanović, Nikolić (Poljak), Bugarin, Kriještorac (Perošević), Krulanović, Vulević (Memčević), Kalačević (Mušević)

FK Lovćen: Nikčević, Pejović, Draganić (Toljić), Radunović, Đurović (Vujović), Čavor (Mudreša), Montenegro, Gazivoda, Radinović, Ivanović (Farinez), Pejović

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE