Bjelopoljci nastavili pobjednički niz

Futsaleri Jedinstva savladali su danas u gostima ekipu Bajo Pivljanin, rezultatom 3:1,  u 14. kolu Futsal lige Crne Gore.

Do ubjedljive pobjede Bjelopoljci su došli golovima  Irfana Ćorovića u 3. minutu, Fahrudin Ćorović mrežu gostiju pogodio je u 13', a u listu strijelaca upisao se i Janko Bulatović pogotkom u 36. minutu igre.

Jedini gol za domaću ekipu dao je Neđeljko Durutović (34’).

Trener futsalera Jedinstva, Vladan Čampar, kazao je za Radio Bijelo Polje da je ponosan na svoje momke, koji su još jednom prikazali sjajnu igru.

“Poslije odličnih partija u prethodnim kolima, u ovaj meč smo ušli sa velikim samopouzdanjem i vjerom u uspjeh, sigurni da osvajamo bodove. Bajo Pivljanin je odlična ekipa, ali kada moji momci igraju uz poštovanje dogovora i kad daju sve od sebe, rezultat ne može da izostane”, istakao je Čampar.

On je posebno pohvalio odnos igrača prema  klubu i igri.

“Ponosan sam što sam trener ove ekipe koja uprkos krajnje skromnim uslovima postiže ovakve rezultate”, podvukao je trener KMF Jedinstva.

KMF Jedinstvo:Mehović, Ćorović, Gurešić, Ćorović F, Sijarić, Bulatović, Avdić

KMF Bajo Pivljanin: Đurković, Durutović, Maltez, Ristić, Kandić, Ćalasan, Delić, Vuković K, Vuković M, Babović, Radonjić, Osmajić, Krunić

Autorka: Sanja Čujović

Foto: KMF Jedinstvo

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE