Šekularac i Mušović vodili Jedinstvo do pobjede

Omladinci bjelopoljskog Jedinstva savladali su danas u komšijskom derbiju  ekipu Berana, rezultatom 5:0, u 6. kolu grupe B Omladinske lige Crne Gore.

Do ubjedljive pobjede Bjelopoljci su došli golovima Todora Šekularca u 15' i 45' minutu, Aldina Mušovića u 31' i 35', a u listu strijelaca upisao se i Danis Kolić, koji je mrežu gostiju zatresao u 40. minutu igre.

Trener omladinaca Jedinstva, Enes Kasumović, čestitao je svojim momcima na odličnoj igri i sjajnom trijumfu pred domaćom publikom.

“Poslije teške utakmice koju smo u Pljevljima igrali 2:2, danas su naši momci posao odradili na pravi način. U prvom poluvremenu sve ono što smo se dogovorili u svlačionici prenijeli su na teren i sa zavidnom prednošću otišli na odmor. U nastavku meča svi su dobili šansu, što mi je posebno drago, a svi su opravdali ukazano povjerenje”, rekao je Kasumović.

U narednom kolu omladinci Jedinstva igraju protiv Igala.

“Mi naravno idemo na pobjedu,  važno nam je da naši momci napreduju, jer samo tako možemo ostvariti cilj, a to je stvaranje igrača za seniorski tim”, poručio je Kasumović.

FK Jedinstvo: Aković, Klapija (Gojačanin), Cvijović (Ćinćur), Šekularac (Vasilije Brajić), Bahović (Džogović), Božović (Janković), Konatar(Šabanović), Mušović (Cvijović), Balić, Čikić, Kolić (Vladimir Brajić)

FK Berane: Dobrašinović, Đurašković, A. Dobrašinović, Dašić (Anđić), Ralević (Obadović), Dević (L. Dević), Janković, Babović, Lazović (Jukić), Radošević, Ivanović (Pešić)

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE