Rukometaši Jedinstva ubjedljivo savladali ekipu Mornara

Rukometaši Jedinstva ubjedljivo su savladali večeras na svom terenu ekipu Mornara, rezultatom 38:24 (17:14), u četvrtom kolu Prve crnogorske lige.

U prvom poluvremenu Jedinstvo je imalo samo blagu prednost, rukometaši Mornara uspjeli su da pruže dobar otpor, ali već u drugom dijelu meča domaćini su popravili odbranu i brzom polukontrom i kontrom došli do ubjedljivog vođstva.

Bjelopoljcima je to treća pobjeda u dosadašnjem dijelu sezone, a kako je za Radio Bijelo Polje kazao trener Jedinstva, Radoje Lekić, zadovoljni su ostvarenim rezultatima i nadaju se novim uspjesima u nastavku takmičenja.

„Ostvarili smo cilj u ovom mini ciklusu, sada slijedi EHF nedjelja, a te dane ćemo iskoristiti za pripremu za naredne tri utakmice, jer nas očekuju teški mečevi. Igraćemo protiv Lovećena na Cetinju, gostovaćemo u Mojkovcu, dok ćemo protiv Partizana igrati na našem terenu. Ja vjerujem u svoje igrače i siguran sam da će dati svoj maksimum“, istakao je Lekić.

U domaćem timu posebno su se istakli Veljović i Joksimović koji su dali po sedam golova, dok je u ekipi Mornara iz Bara najefikasniji bio Abramović, takođe sa sedam pogodaka.

RK Jedinstvo: Lutovac, Čampar, Vojinović (4), Danić (5), Veljović (7), Medojević (1), Zonjić (3), Varagić (4), Kučević (2), Ljaljević, K. Trifunović (4), Đurđević, Joksimović (7), N. Trifunović, Tošić, Ćuzović (1)

RK Mornar: Bajković, Ražnatović (3), Dević (2), Abramović (7), Čejović (6), Živković (4), Ljuši, Knežević, Radić, Plamenac, Dašić, Marojević (2)

Autorka i foto: Sanja Čujović