Predsjednik Smolović primio selektora i predstavnike ženskih rukometnih reprezentacija CG i Poljske

Predsjednik Opštine Bijelo Polje, Petar Smolović, primio je danas selektora ženske rukometne reprezentacije Crne Gore, i predstavnike Poljske reprezentacije, koji će igrati večeras utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tom prilikom, predsjednik Smolović kazao je da mu je posebna čast što se ova utakmica ženske rukometne reprezentacije igra baš u Bijelom Polju.

,,Siguran sam da ćemo noćas trijumfovati i pobijediti, i na još jedan način dati doprinos sportskim rezultatima koje naša ženska rukometna reprezentacija ima. Volio bih da i sljedeće godine igrate u našem gradu, ili organizujete pripreme. Čast je danas bizi domaćin našim zlatnim lavicama, a mi ćemo se potruditi da pored fizičkog prisustva večeras i srcem budemo uz njih“, poručio je Smolović.

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore, Per Johansson, kazao je da se nada izuzetno dobroj atmosferi u sportskom centru ,,Nikoljac“.

,,Ovo je moja prva važna utakmica koju vodim kao selektor sa Crnogorskom reprezentacijom, i nadam se da ćemo usrećiti navijače. Nažalost, večeras sa nama neće biti Majda Mehmedović, koja je slomila nos u Poljskoj, kao i Marina Rajčić zbog drugih zdravstvenih problema, ali ja ću izvesti najbolji trenutni tim, i nadamo se pobjedi“, istakao je Johansson.

Sastanku su prisustvovali i pomoćni trener rukometne reprezentacije CG Adrian Vasile, generalni sekretar Rukometnog savera CG Emir Bešlija, delegat iz Bosne Arijana Vojić, sudije iz Mađarske Peter Horvath i Balasz Marton.

Predstavnik i tim lider Poljske ženske rukometne reprezentacije, Peter Ingelevič, istakao je da su igračice kao i ostali u timu fascinirani predjelima grada, i srećni što će igrati pred publikom koja voli sport.

,,I mi imamo problem sa našom igračicom Katarinom Kudlač koja većeras neće igrati, ali svakako nadam se da će gledaoci uživati i da će pobijeti fer plej“, zaključio je Ingelevič.

Predsjednik Smolović i predstavnici reprezentacija razmijenili su prigodne poklone.

Utakmica ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i Poljske, na programu je večeras u sportskom centru ,,Nikoljac“, u 18 časova.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto: Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE