Putevi mokri i klizavi

Na jugu Crne Gore jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, dok na sjeveru na saobraćajnicima ima snijega i leda, saopšteno je iz Auto - moto saveza Crne Gore (AMSCG).Oni su upozorili da je vidljivost zbog magle smanjena po kotlinama i duž rijeka, pa savjetuju maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu trenutnom stanju na putu.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su  iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9  do 15 sati biti Ravna Rijeka, Lješnica, Stožer, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina, Okladi, Rasovo i Sela, saopštili su Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 45 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno i vjetrovito.U južnim i centralnim predjelima, ujutru ili prijepodne očekuje se mjestimično kiša, u planinama snijeg, a na sjeveru povremeno slab do umjeren snijeg.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak sjeverni i sjeveroistočni.Jutarnja temperatura od sedam ispod nule do sedam, a najviša dnevna od četiri ispod nule do 13 stepeni.