Atlanta izgubila od Milvokija, slavio Finiks

Košarkaši Atlante izgubili su prošle noći na svom terenu od Milvokija sa 120:109 u NBA ligi. Milvoki je treći na tabeli Istočne konferencije sa 35 pobJeda i 20 poraza, dok je Atlanta peta sa skorom 30/26.

Košarkaši Golden Stejta upisali su četvrtu pobJedu u nizu pošto su u gostima bili bolji od Klivlenda sa 119:101 predvođeni Stefom Karijem koji je na devetom uzastopnom meču postigao više od 30 poena.

Kari je na kraju ubacio 33 poena, Endru Vigins je dodao 23, dok je Huan Toskano-Anderson postigao tri poena manje za pobjednički tim. U ekipi Klivlenda najbolji je bio Kolin Sekston sa 30 postignutih poena.

Boston je u gostima pobijedio Los Anđeles Lejkerse sa 121:113 i tako stigao do petog uzastopnog trijumfa.

Najzaslužniji za to bio je Džejlen Braun koji je postigao 40 poena, uz samo tri promašena šuta iz igre. U redovima Lejkersa najbolji je bio Tejlen Horton Taker sa 19 poena, dok je Mark Gasol ubacio poen manje.

Košarkaši Finiksa su na svom terenu slavili protiv Sakramenta sa 122:114.

Finiks, koji na svom terenu nije izgubio skoro mjesec dana, do pobjede su vodili Deandre Ajton sa 26 i Devin Buker sa 23 poena. Na drugoj strani, u devetom uzastopnom porazu Kingsa najbolji su bili Dearon Foks sa 27 i Badi Hild sa 24 poena.

Izvor: Rtcg