Trening kamp "Promocija džudoa među mladima” 12. juna u Bijelom Polju

Džudo klub “Favorit” i ove godine organizuje trening kamp  "Promocija džudoa među mladima” i to u cilju dalje popularizacije ovog sporta, saopštio je za Radio Bijelo Polje predsjednik tog kluba i trener, Enes Camić.

Sedmi po redu trening kamp održaće se u subotu, 12. juna, u sali OŠ “Marko Miljanov”,  a učešće su do sada najavili brojni džudo klubovi sa sjevera, ali juga naše države.

“Od samog osnivanja kluba ‘Favorit’ radimo na promociji ovog olimpijskog sporta, a ove godine posebna pažnja biće usmjerena ka  popularizaciji paraolimpijskog sporta. Očekujemo jedno sjajno sportsko druženje, a svim učesnicima biće dodijeljene medalje hrabrosti i prijateljstva, tako da su rezultati ovoga puta u drugom planu”, istakao je Camić, dodajući da će na trening kampu po prvi put učestvovati i reprezentativci OSI IPPON-a.

Camić je poručio i da organizacijomovog sportskog događaja žele da poruče da zajedno udruženi sportisti mogu pobijediti sve prepreke, bilo da je to korona kriza, nedostatak takmičenja ili kriza u sportskim savezima.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Džudo klub “Favorit”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE