Fudbaleri Jedinstva savladali Igalo, proslavili ulazak u Prvu ligu (video)

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Fudbaleri Jedinstva savladali su večeras na svom terenu ekipu Igala, rezultatom 1:0, u meču 35. kola Druge crnogorske lige.

Bjelopoljci su bakljadom, uz pjesmu i vatromet proslavili večeras i ulazak u Prvu ligu, 100 godina od osnivanja fudbalskog kluba ,,Jedinstvo“ i 35 godina navijačke grupe ,,Ultras 1987“.

Do pobjede su došli golom Ivana Ivanovića u 53. minutu igre. 

Trener fudbalera Jedinstva, Vuko Bogavac, čestitao je igračima zasluženu pobjedu, i uputio zahvalnost za sav uloženi trud tokom sezone, ali u ulazak u Prvu ligu.

,,Ovo je jedna slavljenička noć, posebnu zahvalnost dugujemo i Ultrasima koji su napravili sjajan ambijent, i pružali nam podršku tokom čitavog prvenstva. Čestitam igračima, Upravi kluba, saradnicima, navijačima i svim Bjelopoljcima, i očekujemo ovakvu podršku i naredne godine“, naveo je Bogavac u izjavi za Radio Bijelo Polje.

Govoreći o večerašnjoj utakmici, trener Bogavac je kazao da je prvo poluvrijeme bilo dosta slabo.

,,Malo smo usporili ritam treninga zadnjih desetak dana, međutim, u durgom poluvremenu igrali smo bolje i postigli gol. Mislim da smo igrom u drugom poluvremenu zaslužili pobjedu, ali rezultatski i niej toliko bitna“, istakao je Bogavac.

Najavio je da njegove izabranike očekuje u utorak meč protiv Titograda.

,,U toj utakmici nastupiće igrači koji su imali manju minutažu, stariji će malo odmoriti, jer nam već oko 10. juna predstoje pripreme, od 10. do 15. jula Prvenstvo, pa se treba odmoriti i pripremiti. Treba dovesti nekoliko pojačanja, jer u ovakvom sastavu male su nam šanse za opstanak. Nadam se najboljem, i da će Jedinstvo imati šta da pokaže u Prvoj ligi“, zaključio je trener Bogavac.

Na početku utakmice, šampionski pehar fudbalerima Jedinstva uručio je selektor seniorske reprezentacije Crne Gore, Miodrag Radulović.

 

FOTOGRAFIJE DOSTUPNE NA FB STRANICI RADIJA BIJELO POLJE

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić