Jedinstvo širi sponzorski pul: Crnogorska komercijalna banka novi sponzor

Odbojkaški klub Jedinstvo iz Bijelog Polja jedan je od najuspješnijih klubova u Crnoj Gori, a rezultate rada je prepoznala Crnogorska komercijalna banka, članica OTP grupe koja se pridružila sponzorskom pulu.

Predsjednik Odbojkaškog kluba Jedinstvo, Vukman Obradović, rekao je da mu je zadovoljstvo što je saradnja sa nesumnjivim liderom u Crnoj Gori u bankarstvu započet proces formiranja novog pula sponzora.

“Radimo na poboljšanju kvaliteta sponzorskog pula, što smo potvrdili i ovim ugovorom i kao nova uprava doveli prvo pojačanje. Koristim priliku da se zahvalim CKB banci koja je prihvatila ideju razvoja našeg kluba i podržala je ovim ugovorom. Mi ćemo u narednom periodu nastaviti da radimo na dovođenju i proširenju sponzorskog pula, stvarajući uslove za povratak kluba na mjesto koje mupripada“, kazao je predsjednik Obradović.

Direktor marketinga Crnogorske komercijalne banke Nemanja Đurašković, kazao je da je CKB prepoznala potencijale odbojkaškog kluba “Jedinstvo”.

“I vjerujem da se, zahvaljujući podršci naše banke, stiču uslovi za dalji napredak i razvoj ovog sportskog kolektiva što je u najboljem interesu crnogorske odbojke i sporta generalno, ali i opštine Bijelo Polje,“ rekao je Đurašković.

Ugovor je potpisan na godinu dana, uz mogućnost nastavka saradnje u narednom periodu.

Izvor i foto: OK Jedinstvo

Tekst objavila: Sanja Dulović