Večeras počinje 51. turnir u malom fudbalu „Vaso, Šaban, Momo“

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Memorijalni turnir u malom fudbalu „Vaso, Šaban, Momo“, 51. po redu, koji organizuje Centar za sport i rekreaciju u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje i Fudbalskim savezom Crne Gore, zvanično će biti otvoren večeras u 19 časova, saopštio je rukovodilac ovog takmičenja, Boško Basekić.

On je istakao da će turnir početi revijalnom utakmicom između Futsal reprezentacije Crne Gore i futsal legendi memorijala, a u uvodnom dijelu učestvovaće i bjelopoljske škole fudbala.

“Ovogodišnji memorijalni turnir u malom fudbalu ‘Vaso, Šaban, Momo’ okupiće 13 ekipa, koje će se narednih dana na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu boriti za trofej. Sve utakmice pratiće sudije Prve futsal lige, koje će delegirati Fudbalski savez Crne Gore, a mi smo uvjereni da će i ovo takmičenje proteći u sportskom i fer-plej duhu. Takođe, ponosni smo što će na turniru učestvovati i naši najmlađi fudbaleri, jer na taj način dodatno pospješujemo razvoj sporta u Bijelom Polju”, kazao je Basekić u izjavi za Radio Bijelo Polje.

Saopštio je i da će večeras u takmičarskom dijelu biti odigrana dva meča, a sastaju se Murić Company PG/RO:Rocco Steak House, kao i FK ROSS – Romi sa Strojtanice : Nikoljac Kamel.

Podsjetio je da ukupni nagradni fond iznosi oko 6000 eura - prva nagrada 3.5 hiljada eura, druga 1.5 hiljada eura, dok će trećeplasiranom timu pripasti ček na 750 eura.

“Predviđene su i nagrade za najboljeg igrača i golmana turnira koje iznose po 100,00 evra”, dodao je Basekić.

Napomenuo je da se sve utakmice mogu pratiti uživo na FB stranici i Youtube kanalu Centra za sport I rekreaciju.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Centar za sport i rekreaciju