CEV KUP: Odbojkaši Jedinstva sjutra dočekuju ekipu Novog Pazara

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa sjutra će se sastati sa ekipom Novog Pazara, u utakmici CEV Kupa, koja će biti odigrana u sportskom centru Nikoljac, sa početkom u 18 časova, saopšteno je na današnjoj konferenciji, održanoj u hotelu Franca.

,,Čast je što imamo priliku da ugostimo kvalitetnu ekipu Novog Pazara, posebno u proteklih nekoliko godina jedna od kvalitetnijih ekipa na Balkanu.Samim apliciranjem za CEV KUP tu smo da pokušamo da napravimo što bolji rezultat i postignemo što više pobjeda. U sjutrašnju utakmicu ulazimo poslije jednog poraza u derbiju protiv Budućnosti, ali se nadam da smo uspjeli da popravimo to što nije bilo u redu na toj utakmici. Nadam se da ćemo sjutra pružiti dobru partiju, favorit jeste ekipa Pazara, ali smatram da i mi imamo kvalitet da napravimo iznenađenje“, kazao je trener odbojkaškog kluba ,,Jedinstvo Bemax" Darko Prebiračević.

Trener OK ,,Novi Pazar“ Hamza Zatrić kazao je da njegov tim ima kvalitet da se suprotstavi ekipi Jedinstva, i da će se, ističe, potruditi da ova utamkmica bude uzbudljiva i interesantna.

,,Ambicije našeg kluba su uvijek da pokušamo da stignemo što dalje u svim takmičenjima, i dođemo do kraja. Igrači koji su došli ovdje su potpuno spremni, osim Polomca koji dolazi iz teže povrede. Trenutna forma nam ne garantuje dobru igru u utakmicama koje nam predstoje, imali smo kadrovskih problema, ali se nadamo dobrim rezultatima“, ističe Zatrić.

Marko Božović, kapiten OK ,,Novi Pazar“ kazao je da se nada neizvjesnoj utakmici protiv Jedinstva.

,,Nadam se odličnoj utakmici, mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Mogu samo da obećam dobar meč, i volio bih da hala bude prepuna, jer to obećava dobru igru i daje krila domaćim igračima“, naveo je Božović.

Nakon odigrane utakmice u Bijelom Polju, na programu je revanš meč u Novom Pazaru.

,,Očekuje nas sjutra jedan težak duel, ali trudićemo se da steknemo što bolju sliku za revanš meč. Mislim da je publika i tokom utakmice protiv Budućnosti vidjela kvalitet kluba Jedinstvo, u odnosu na prethodne godine. Od početka nas prati timska atmosfera i složnost igrača, tako da mislim da toga ni sjutra neće nedostajati – jer ako to pružimo na terenu rezultat će biti povoljan za nas“, kazao je odbojkaš Jedinstva, Vuk Medenica.

Autorka i foto: Eldina Bećirović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE