CEV KUP: Odbojkaši Jedinstva ubjedljivo savladali ekipu Novog Pazara

Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa ubjedljivo su savladali večeras ekipu Novog Pazara, rezultatom 3:1 (18:25, 25:21, 26:24, 25:23) u utakmici CEV Kupa, koja je odigrana u sportskom centru Nikoljac.  

Trener odbojkaškog kluba Jedinstvo Bemax, Darko Prebiračević kazao je za Radio Bijelo Polje da je večerašnja pobjeda veoma važna za njegov tim.  

,,Protivnici su nam bili jako kvalitetna ekipa, jedna od kvalitetnijih u Srbiji u proteklom periodu, i neko oko koga se treba ,,namučiti" da se dođe do pobjede. Moram priznati da nijesmo blistali u svim elementima, i u našoj igri je imalo dosta nedostataka, ali smo na krilima grešaka protivnika uspjeli da setove preokrenemo u svoju korist. Čeka nas izuzetno težak revanš u Novom Pazaru, i mislim da oni neće ponoviti lošu partiju, tako da moramo igrati znatno bolje kako bi se mogli nadati eventualnom prolazu", istakao je Prebiračević.  

 

 

Trener odbojkaškog kluba ,,Novi Pazar" Hamza Zatrić kazao je nakon odigranog meča da su odbojkaši Jedinstva zasluženo pobijedili.  

,,Svojom borbenošću i igrom uspjeli su da dođu do ove važne pobjede, i mislim da sada rasterećno mogu da dođu u Novi Pazar, a sav pritisak će biti na nama kako bi na domaćem terenu povratili rezultat. Zbog bolesti pojedinih igrača nijesmo bili u kompletnom sastavu, što je bila otežavajuća okolnost. Siguran sam da nam predstoji još jedan uzbudljiv meč u Novom Pazaru, a nama za nekoliko dana i važan meč u Ligi Srbije gdje težimo boljem rezultatu. Siguran sam da ćemo u narednim mečevima biti kompletni u sastavu", naglasio je Zatrić za Radio Bijelo Polje. 

 

Odbojkaši ova dva tima ponovo će se u Pazaru u revanšu Cev Kupa.  

OK ,,JEDINSTVO": Ivan Andonov, Vladan Vukić, Nihad Dizdarević, Ljubomir Popović, igor Kojović, Luka Bulatović, Balša Bulatović, Vladan Rudić, Bojan Strugar, Marko Tomić, Nedeljko Radović, Vuk Medenica. 

OK ,,NOVI PAZAR": Aldin Zoranić, Nemanja Sretenović, Aleksa Polomac, Vanja Eremić, Benjamin Daca, Nikola Živanović, Marko Božović, Igor Subotić, Marko Radosavljević, Samed Halilović, Vuk Milutinović, Samed Prušević. 

 

Autorka: Eldina Bećirović 

Foto: Dalibor Rakočević 

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE