Juniori: Košarkaši Jedinstva poraženi danas od Lovćena

Košarkaši Jedinstva poraženi su danas od ekipe Lovćena, rezultatom 72:81, u utakmici trećeg kola juniorske lige, koja je odigrana u sportskom centru Nikoljac.

Od početka utakmice gosti su vodili rezultatom, ali su domaći uspjeli da izjednače, dok se u nastavku ekipa Lovćena pokazala iskusnijom i nastavli prednost. 

,,Mislim da su u ovoj utakmici presudila bacanja, kojih smo promašili 12. Nadam se da ćemo u nastavku igrati bolje i obradovati naše navijače", kazao je za Radio Bijelo Polje, trener juniorskog tima košarkaša Jedinstva, Danilo Vučetić. 

,,Zadovoljan sam rezultatom, i sav trud i putvanje do Bijelog Polja se isplatilo. Želio bih istaći da ekipa jedinstva ima par interesantnih igrača, koji mogu u budućnosti biti jedni od nosioca igre u prvom timu", kazao je za radio Bijelo Polje, trener KK ,,Lovćen", Petar Jovanović, koji se domaćinu zahvalio na gostoprimstvu.

JEDINSTVO: Sadiković, Vojinović, Pavićvić, Madžgalj, Kljajević, Kljajević M, Peković, Španjević, Veličković, Kovačević, Raičević.

LOVĆEN: Koković, Milović, Bogdanović, Martinović, Domazetović, Milošević, Banović, Komšić, Martinović, Radulović.

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE