Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje

servisne5Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da je brzi voz, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar, kasnio oko 60 minuta.

Read more...

Dvorište OŠ “Aleksa Bećo Đilas” u novom ruhu

18 08 os alkesa beco djilasRealizacijom projekta koji se odnosi na unapređenje kvaliteta životnog prostora i rada, dvorište JU Osnovne škole “Aleksa Bećo Đilas” iz Ravne Rijeke, dobilo je danas novo ruho.

Naime, zahvaljujući inicijativi direktora te obrazovne ustanove, Nebojše Koraća, kao i učešću građevinske kompanije BEMAKS, uspješno je realizovan projekat, koji je podrazumijevao asfaltiranje prednjeg dijela školskog prostora, koji je bio u jako lošem stanju.

Read more...

Počeli radovi na odvajanju atmosferske od fekalne kanalizacije

18 8 bp radovi trg 1U okviru rekonstrukcije gradskog trga, radnici firme ,,Orto-projekt”, započeli su radove na odvajanju atmosferske od fekalne kanalizacije, kazao je direktor firme, Vladimir Perišić. On je za Radio Bijelo Polje kazao da će radovi potrajati petnaestak dana, a na njima je angažovano desetak radnika.

Read more...

Uredno vodosnabdijevanje i napajanje strujom

18 8 servisne3Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja vode, saopštil su iz Vodovoda Bistrica i apelovali na potrošače da racionalnije troše vode, jer će u protivnom biti prinuđeni da primjenjuju restriktvne mjere i novčane kazne protiv nesavjesnih domaćinstava.

Read more...

gradjani novinari