Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
SVIJET - Radio Bijelo Bolje

Šebek: Prevencija primarna u borbi protiv narkomanije (video)

26 06 bp narkomanija sebek4Svjetski dan borbe protiv narkomanije, 26. jun, obilježava se danas u cilju podizanja svijesti javnosti, posebno mladih, o posljedicama konzumiranja različitih opojnih droga, a rješavanju problema bolesti zavisnosti od narkotika, treba pristupiti sistematski, zajedničkim djelovanjem svih relevantnih institucija, smatra službenik Kancelarije za prevenciju narkomanije, Dragoslav Šebek.

Read more...

Predsjednik Žurić čestitao Ramazanski Bajram

12 09 bp zuricPredsjednik Opštine Aleksandar Žuric, čestitao je veliki islamski praznik svim vjerskim velikodostojnicima i svim vjernicima, uz iskrene želje za dobro zdravlje, mir i blagostanje svakog našeg sugrađanina.

Read more...

Još malo pa gotova mljekara u Pavinom Polju

26 6 mljekara milkraftIzgradnja najveće mljekare na sjeveru države, koju u Pavinom Polju gradi preduzeće Milkraft, u završnoj je fazi, koju je označio dolazak 15 šlepera sa panelima iz Austrije. Riječ je o 8,5 hiljada kvadrata plastificiranih, kiselo otpornih panela sa vatrostalnom vunom koji će narednih dana biti ugrađeni u unutrašnjost fabrike.

Read more...

Vodosnabdijevanje uredno, isključenje struje u Brežđu

bp panoramaVodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu predviđena isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica i podsjetili da je voda je hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Read more...

gradjani novinari