Kup: Bjelopoljci poraženi od Rudara

Rukometaši Jedinstva poraženi su večeras u SC „Nikoljac“ od Rudara, rezultatom 21:27 (10:10), u osmini finala Kupa Crne Gore.

Iako su na poluvremenu bili u egalu sa Pljevljacima, ekipa Rudara je ipak uspjela da savlada naš tim sa šest golova razlike.

Najbolji u domaćem timu bili su Jelić i Joksimović sa po sedam golova, dok je rukometaše Rudara do pobjede  vodio Knežević koji je čak osam puta zatresao mrežu Bjelopoljaca.

Kapiten rukometaša Jedinstva, Bojan Varagić, kazao je da žale zbog poraza, iako su u utakmicu ušli bez velikih ambicija.

„Dozvolili smo da napravimo mnogo tehničkih grešaka, što su rukometaši Rudara kaznili dobrom igrom. Međutim, okrećemo se prvenstvenim utakmicama, cilj nam je da ostvarimo pobjedu u meču sa Danilovgradom, a potajno se nadamo i Play off-u“, kazao je Varagić.

Rukometaš Rudara, Petar Eraković, čestitao je timu Jedinstva na fer i korektnoj igri i istakao da je nejgov tim zasluženo trijumfovao u Bijelom Polju.

„Dobro smo otvorili utakmicu, stegli prednost sa 4 gola razlike, ali zbog par tehničkih grešaka dozvolil smo Bjelopoljcima da nas sustignu. U drugom poluvremenu smo se vratili u igru i uspjeli da trijumfujemo“, rekao je Eraković.

RK Jedinstvo: Lutovac, Folić, Vojinović, Popović, Femić, Kučević, Marković, Jelić, Marić, Varagić, N. Jelić, Ljaljević, Tomović, Đurđević, Joksimović

RK Rudar: Suljević, Junuz, Vojinović, Jelušić, Đulović, Dragašević, Čepić, Ćorsović, Peruničić, Matović, Marković, Gazdić, Jakić, Vukas, Eraković, Knežević

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE