Tijana Dapčević: Napisaću priručnik za srećan brak

Pjevačica Tijana Dapčević proslavila je nedavno 19 godina bračne zajednice sa suprugom Milanom, od koga je naučila mnoge važne lekcije, a to što je s njim započela zajednički život poslije samo pet dana veze i dalje smatra izrazom ludosti i hrabrosti.

Samo pet dana poslije upoznavanja pjevačica Tijana Dapčević (43) počela je zajednički život sa tadašnjim košarkašem Milanom Dapčevićem. Vjenčali su se 28. aprila 2000, a devet godina kasnije dobili su sina Vuka. Uprkos sitnim krizama u braku u ovih devetnaest godina, nijednog trenutka nije pomislila da je došao kraj ljubavi, niti se pokajala zbog odluke da tako brzi uplovi u zajednicu sa zgodnim Somborcem, koji joj je bio suđen. Naime, njena majka je kao djevojka čitala pripovjetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana, a i priznaje da se u njega fatalno zaljubila čim ga je vidjela na najnevjerovatnijem mjestu na svijetu – košarkaškom terenu, jer do tog časa sport je apsolutno nije zanimao.

Kako ste proslavili devetnaestu godišnjicu braka?

“Milan i ja svoju ljubav i brak slavimo svakodnevno, tako da je u našem slučaju datum potpuno nevažan. Odnosno, ne proslavljamo ga ni više ni manje spektakularno nego ostale dane. Konkretno, na dan punoljetstva našeg braka ja sam bila u Skoplju, on u Beogradu, ali ni meni ni njemu nije bilo manje drago što smo stigli do tog jubileja samo zato što fizički nismo jedno pored drugog”.

Izvor: Cdm