Ćerka Dejvida Bouvija objavila pjesmu

Otkako je došla na svijet, njeni slavni roditelji nazvali su je dijete ljubavi, postala im je centar svijeta i obogatila njihovu ljubavnu bajku, a sada prelijepa dvadesetogodišnjakinja Aleksandija Zara Džons svijetu otkriva svoje talente, prenosi Avaz.

Ćerka pokojnog Dejvida Bouvija i bivšeg supermodela Iman Abdulmajid, umjetničku crtu i talente njeguje od malena. Ono čime se Leksi do sada znala pohvaliti, kao i njena ponosna majka, je talent za slikanje, ali sada je djevojka otkrila i da je od oca dobila fenomenalan glas.

Bouvijeva ćerka konačno se odvažila da objavi snimak svog pjevanja. Kako je priznala trebalo joj je mnogo hrabrosti, a obzirom kakav je autoritet bio njen otac, to je i razumljivo. Ali snimak otkriva da razloga za strah zaista nema.

“Cijelo vrijeme sam razapeta između toga da je mrzim i volim. I zato evo isječak nezavršene pjesme bez imena, koju sam snimila dosta pijana, a na koju sam ponosna ako mi je dobar dan”, napisala je Leksi uz audio snimak pjesme koju je sama napisala i otpjevala.

Malo je reći da su reakcije pozitivne, brojni pratioci koji su uglavnom fanovi njenog pokojnog oca iskreno su oduševljeni načinom na koji Leksi pjeva.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković