TETOVIRALA OČI i bila slijepa tri nedjelje: Plavooki "bijeli zmaj" na cijelom tijelu ima 200 tetovaža

Instagram atrakcija Amber Luke (24) iz New South Walesa privukla je veliku pažnju svojim mnogobrojnim tetovažama. Amber je otišla toliko daleko da je istetovirala i obraze, uši, kapke i čelo.

Australijanka Amber Luke(24), koja sebe zove "Plavooki bijeli zmaj", potrošila je 26.000 dolara na ekstremne tetovaže, pirsinge i druge modifikacije tijela. Ona je otkrila da je oslijepljela na tri nedelje pošto je obojila i oči.

Mlada Amber se podvrgla bolnoj 40-minutnoj intervenciji da bi postigla viziju o sebi koju je zacrtala. Ona na cijelom tijelu ima oko 200 tetovaža, a određene intervencije imala je i na grudima, usnama, obrazima, kao i implante na ušima. Ali najbolnija je bila intervencija tokom koje su joj beonjače prebojene plavom bojom, da bi potom izgubila vid zbog, smatra ona, loše odrađenog posla. Kako kaže, nije mogla opisati koliko se loše osjećala, kao da joj je tattoo majstor zgrabio deset komada stakla i zabio ih u oko.

Procedura je trajala 40 minuta. Bilo je jako intenzivno i bolno. Oči su mi cijelo vrijeme bile otvorene dok su mi s injekcijom ubrizgavali boju. Četiri ubrizgavanja po oku. Bila sam slijepa tri nedelje - objasnila je Amber, piše Daily Star. Prema njenim riječima, tattoo majstor je otišao preduboko u skleru odnosno beonjaču.

Amber takođe ima i jezik nalik na zmijski i izdužene ušne školjke, kaže da ne planira više ekstremnih modifikacija. Međutim, planira da bude prekrivena tetovažama od glave do pete do svoje 25 godine, sljedećeg proljeća.

Prvu tetovažu je uradila sa 16 godina, a to iskustvo je nazvala "oslobađanjem negativne energije". I sama je otkrila da se iza svega krije depresija, koja joj je dijagnostifikovana sa 15 godina.

Izvor: Kolektiv.me