Ušla u prodavnicu i svima platila račune, niko nije prepoznao poznatu pjevačicu

Kupci u Volmartu u Palm Springsu ostali su zatečeni kada im je na kasi prišla jedna žena i počela da plaća njihove račune, a kad su je pitali zašto to radi objasnila je da je dobila na lutriji.

Ušla je u prodavnicu i svima platila račune, a iako je poznata niko je nije prepoznao, dok društvenim mrežama nije počeo da se širi video.

Na snimku se vidi kako jedna žena dan prije Dana zahvalnosti u Volmartu u Palm Springsu svim kupcima plaća račune.

-Ja sam Cici– predstavila se kupcima na kasi nepoznata plavuša, a na pitanje kupaca kako to da im plaća račun odgovorila je da je upravo osvojila na lutriji.

Ljubazno je čavrljala sa kupcima dok je stajala kraj kase i redom plaćala račune svima želeći da im uljepša Dan zahvalnosti, a od jedne gospođe u znak zahvalnosti dobila je i cvijet. Niko od kupaca nije shvatio da je ova nepoznata žena zapravo vrlo poznata i da je riječ o pjevačici Siji, koja na javnim nastupima svoje lice obično skriva kosom.

"Sia je juče platila račun za moje namirnice i hvala joj na tome. Nisam je odmah prepoznala i izvinjavam se što ću to ovako javno objaviti, ali ovakva dobrota zaslužuje javnu pohvalu", napisala je Odri Bakls na Instagramu, uz kratki video na kojem Sia plaća namirnice kupcima u Volmartu.

Potez pjevačice oduševio je njene obožavaoce.

Izvor: Analitika