Upoznajte desetogodišnju Engleskinju koja ima 25 imena

Djevojčica Vilov Sulivan iz Engleske, ima deset godina i 25 imena i to bokserskih.

Stvar je u tome što u njenoj porodici postoji tradicija da se između svog imena i prezimena (srednje ime) dodaju imena poznatih boksera još od 1974. godine.

Majka djevojčice, Marija Braun (44) objasnila je da je sve počelo još davne 1974. godine kada su njeni roditelji Brajan i Sju njoj dali imena legendi iz svijeta boksa, želeći da tako ovim sportistima odaju neku vrstu počasti.

Vilovin deka, Brajan Braun, bio je veliki ljubitelj boksa, a bio je poznat i po tome što bi olako prešao i pola planete, samo da odgleda boks meč.

Nekoliko decenija kasnije, jedna desetogodišnjakinja Vilou Salivan Korbet u svojim dokumentima ima spisak poznatih boksera koji su bili slavni prije njenog rođenja.

Vjerovali ili ne, svih 25 imena uredno su ispisana u pasošu koji ima ova djevojčica, a njeno puni ime glasi: Vilov Sulivan Korbet Ficsimons Džeferis Hart Brns Džonson Vilard Demsi Tani Šmeling Šarki Karnera Ber Bredok Luis Čarls Volkor Marciano Paterson Džonson Liston Klej Frezier Forman Tejlor – Braun.

Njena majka Marija za portal Ladbible ispričala je kako njeno djete, zapravo, ni ne zna svoje puno ime.

Vilov zna tek nekoliko svojih srednjih imena.

“Tradicija se ovdje ne zaustavlja, a moja druga ćerka Otom (11) (Autumn – Jesen) takođe ima sva ta imena”, ispričala je majka ove nadasve neobične djevojčice.

Izvor:Cdm