Bez struje više sela,vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima  bez struje će od 9.00 do 14.00 sati biti  Ostrelj i Stožer 3,  od  9.00 do 15.00 sati: Stožer 1, a od 9.00 do 16.00 sati  Osmanbegovo selo, Rakonje, Grančarevo, Voljavac, Godijevo  i Pavino Polje, saopštili su iz CEDIS-a.

 Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima  je uredno, a tokom ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 58 sugrađana, a dežurne ekipe su 8puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

U Crnoj Gori u višim planinskim predjelima se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza. Iz AMSCG su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitni odroni i savjetovali vozačima opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putevima. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti sunčano, uz povremeno malu do umjerenu oblačnost, a na sjeveru promjenljivo oblačno i hladno. Na sjeveru ponegdje slabo provijavanje snijega, a moguće su i sniježne mećave. Vjetar će biti sjevernih smjerova, pojačan i jak, na udare ponegdje i olujne jačine. Krajem dana ili tokom noći vjetar će oslabiti. Jutarnja temperatura vazduha od minus šest do devet, a najviša dnevna od minus dva do 15 stepeni.