Pomoć ljekara zatražilo više od 80 osoba

U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 83 osobe dok je dežurna ekipa četrnaest puta intervenisala na terenu.

Uredno je snabdijevanje strujom na cijelom području opštine, za danas nijesu planirani radovi na mreži, te neće biti ni isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali prema utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova  očekuje i u nastavku dana .

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto savez (ASMCG).Oni su vozačima savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U južnim predjelima sunčano uz povremeno malu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru promjenjljivo oblačno, ujuitru ponegdje još moguća slaba kiša, tokom dana sunčani periodi. Vjetar uglavnom slab promjenljivog smjera, na primorju povremeno umjeren do pojačan sjeverozapadni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 28 stepeni.