"Lidl će stvoriti šansu za zapošljavanje"

Investicija Lidl-a i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, a proizvodi domaćih privrednika dobiće priliku da se nađu na rafovima, kazao je predsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je danas razgovarao sa predstavnicima kompanije Lidl u Crnoj Gori i njemačkim ambasadorom u Crnoj Gori Robertom Veberom.

Poželivši dobrodošlicu njemačkoj kompaniji, Abazović je istakao da se Crna Gora raduje otvaranju jednog ovakvog trgovačkog brenda u Crnoj Gori koji će umnogome podspješiti privredni razvoj naše države i dodatno valorizovati prirodne potencijale naše države.

Kako je kazao, predvidivost poslovnog ambijenta i dobra poslovna klima koju kreira Vlada presudan su faktor za nove investicije

"Investicija Lidl-a i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, a proizvodi domaćih privrednika dobiće priliku da se nađu na rafovima. Vlada će uvijek biti partner kredibilnim stranim investitorima koji su spremni da ulažu u našu državu. Zato ste dobrodošli u Crnu Goru", istakao je Abazović.

izvor:rtcg