Jedinstvo odlazi u Prvu ligu

Izvjesno je da će fudbaleri Jedinstva narednu sezonu igrati u Telekom Prvoj crnogorskoj ligi. Domaći tim  igrao je  danas  neriješeno sa ekipom Mladosti DG  1:1 te su tako tri kola prije kraja šampionata obezbijedili mjesto u društvu najboljih.

Naime, ineriješen rezultat je odgovarao timu Jedinstva,  jer je Arsenal doživio četvrti poraz na posljednjih pet mečeva, ovoga puta na gostovanju Komu (2:1).Tri kola prije kraja Jedinstvo ima nedostižnih 11 bodova više od Tivćana.

 “Prije svega čestitke igračima na svemu što su pokazali ove sezone, oni su najzaslužniji za ovako dominantan ulazak  u Prvu ligu.Takođe sve čestitke svima u klubu koji su dali svoj doprinos, a posebno navijačima koji su i danas, pored zabrane prisustva publike, sa brda iznad stadiona davali podršku tokom svih 90 minuta. Pozvao bih sve ljude koji vole Jedinstvo da u poslednjoj utakmici koju igramo protiv Igala na našem stadionu da dođu u što većem broju I zajedno proslavimo ovaj veliki uspjeh” kazao je pomoćni trener Jedinstva Sead Babača.

Jedinstvo je u 55. minutu povelo golom Mirze Idrizovića, dok je bod Mladosti DG donio je Japanac Hiroki Harada u 68 minutu.

Tekst:Vanja Šabanović

Foto:Dalibor Rakočević