Bez struje danas brojna sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će danas od devet do 15 časova ostati Pavino Polje, Čokrlije, Kovren, Bliškovo, Stožer, Tomaševo, Zaljevo, Lijeska, Sokolac, Barice, Obod, Grančarevo, Grab, saopštili su iz CEDIS-a.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, ali da brzi koji je trebao da stigne u 4:20 po redu vožnje još uvijek kasni, i očekuju ga za 40 minuta.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 40 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekog dana nijesu imali intervencija na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i skrenuli pažnju na mjestimičnu poledicu.Iz AMSCG su kazali da na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima odrona, pa savjetuju opreznu vožnju prilagođenu uslovima I stanju a putu. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U južnim i centralnim predjelima prijepodne postepeno razvedravanje, a na sjeveru pretežno oblačno, ujutru ili prijepodne ponegdje uz provijavanje slabog snijega. Vjetar sjevernih smjerova, umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak, poslijepodne ili krajem dana će znatno oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha -5 do 12 stepeni.