Ljekarska pomoć bila potrebna brojnim sugrađanima

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 45 sugrađana a dežurne ekipe su 15 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Snabdijevanje električnom enenrgijom na području naše opštine  je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz CEDIS-a,

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje,a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima ima snijega i poledice. Iz AMSCG su kazali da na pojedinim putevima ima odrona i da je vidljivost smanjena zbog magle. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, uglavnom tokom prijepodneva mjestimično se očekuju slabe padavine.Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, na sjeveru tokom jutra, još ponegdje umjeren južni. Jutarnja temperatura od -4 do 9, najviša dnevna 0 do 14 stepeni.