Uredno snabdijevanje strujom i vodom

Snabdijevanje električnom enenrgijom na području naše opštine  je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz CEDIS-a,

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje,a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima ima ugaženog snijega i poledice. Sitniji odroni učestali su na dionicama koje  prolaze kroz usjeke.Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zabranjeno je kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima na putu Šavnik –Žabljak. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, prijepodne sa sunčanim intervalima a u drugom dijelu dana i tokom noći povećanje oblačnosti. Oblačnost će ponegdje usloviti padavine, prvenstveno u južnim i zapadnim predjelima, a tokom noći padavine će se proširiti.Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljiv.Jutarnja temperatura od -8 do 6, najviša dnevna 1 do 14 stepeni.