I danas bez isključenja struje i vode

Snabdijevanje električnom enenrgijom na području naše opštine  je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz CEDIS-a,

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 78  sugrađana a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje,a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima ima ugaženog snijega i poledice.  Vidljivost je smanjena zbog magle. Sitniji odroni učestali su na dionicama koje  prolaze kroz usjeke.Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, ponegdje moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina, a u sjevernim, dijelom centralnim i višim predjelima na jugu i susnježica i snijeg. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku očekuju se duži periodi suvog vremena. Vjetar južnih smjerova, slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno pojačan.Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do sedam, najviša dnevna od minus jedan do 12 stepeni.