Otvorena renovirana poslovnica Hipotekarne banke – kvalitetnija i veća dostupnost usluga

Savremena renovirana poslovnica Hipotekarne banke, u kojoj će se klijentima pružati  kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu, otvorena je juče u Bijelom Polju.

Hipotekarna banka na tržištu Bijelog Polja prisutna je preko 12 godina i od samog početka se nametnula kao  lider u inovacijama, u kreiranju novih savremenih bankarskih servisa i proizvoda, a kako je kazao direktor poslovnice Hipotekarne banke u Bijelom Polju, Mirsad Spahić,  u tom cilju, ali i zbog povećanog obima posla, nametnula se obaveza proširenja poslovnih prostorija.

“Tako da smo uradili projekat renoviranja poslovnice u Bijelom Polju u skladu sa najmodernijim i najsavremnijim standardima. Sada je poslovnica u Bijelom Polju opremljena  savremenim redomatima, WF zonom kao i efikasnim servisima  koji klijentima pružaju apsolutni osjećaj ugodnosti i komfor”, kazao je Spahić za Radio Bijelo Polje.

Direktor poslovnice Hipotekarne banke u Bijelom Polju istakao je da je sve to inicirala jedna reprezentativna baza od oko 10.000 lojalnih i zadovoljnih klijenata.

“Mi smo ponosni ako smo uspjeli njima da omogućimo da imaju veći komfor u jednoj savremenoj poslovnici”, rekao je Spahić.

Povodom otvaranja renovirane poslovnice u Bijelom Polju, Hipotekarna banka je kao društveno odgovorna kompanija i partner lokalne zajedice u Bijelom Polju opredijelila donaciju Opštoj bolnici Bijelo Polje.

“U komunikaciji sa menadžemntom Opšte bolnice za njihove potrebe kupljen je savremeni medicinski aparat KAPNOGRAF za potrebe Službe za anesteziju i Operacionog bloka. Nadamo se da će nabavkom ovog aparata kvalitet zdravstvene usluge u bjelopoljskoj Opštoj bolnici biti na još većem nivou”, kazao je direktor Spahić.

Na ovako vrijednoj donaciji se i PR Opšte bolnice, Milan Veličković, koji je takođe izrazio uvijerenje da će ovaj aparat unaprijediti rad Službe za anesteziju i Operacionog bloka.

"Kapnografija je ne invazivna metoda koja pruža objektivnu sliku ventilacije, brojčanu vrijednost end tidal ugljen dioksida i talasni oblik disanja. Danas se koristi i kod intubiranih i kod neintubiranih pacijenata. Kod intubiranih bolesnika verifikuje adekvatno plasiran endotrahealni tubus, kontinuirano prati poziciju tubusa,proverava uspešnost srčanih kompresija pri CPR, prvi je pokazatelj povratka spontane cirkulacije i kao monitoring statusa loše perfuzije. Kod neintubiranih bolenika služi kao mera hiper i hipoventilacije, za detekciju apnee i neadekvatnog disanja kao i za procenu astme i hronične opstruktivne bolesti'', pojasnio je Milan Veličković, PR Opšte bolnice.

Renovirana poslovnica u Bijelom Polju, nastavak je kontinuiranog unapređenja filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Podsjećamo, savremeniji iizgled i dodatnu funkcionalnost prošle godine dobile su poslovnice u Beranama, Herceg-Novom, Budvi i Nikšiću a otvorena je i savremena filijala u tržnom centru Delta City. 

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Darko Braič, Dalibor Rakočević

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE