Bez struje danas Mijatovo kolo

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 časova biti stanovnici Mijatovog kola, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom enenrgijom  biti uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 57 sugrađana a dežurne ekipe su 9 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena je  jedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje,a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima ima ugaženog snijega i poledice.  Vidljivost je smanjena zbog magle. Sitniji odroni učestali su na dionicama koje  prolaze kroz usjeke.Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno povremeno sa kišom, a u južnim i centralnim predjelima mogući su pljuskovi i grmljavina više padavina u drugom dijelu dana i tokom noći. Na sjeveru, ujutru ponegdje slab snijeg, po kotlinama i magla, a tokom dana dosta suvog vremena.Vjetar umjeren do jak, povremeno na udare i veom jak južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od minus tri do devet, najviša dnevna od četiri do 14 stepeni.