Popović: Opravdaću titulu najboljeg (video)

Titula najboljeg sportiste grada u prošloj godini predstavlja čast i privilegiju, daje motivaciju i odgovornost za dalji rad i angažman, kazao je odbojkaš Jedinstva, Ljubomir Popović.

Gostujući u emisiji ,,Sportski magazin”, Radija Bijelo Polje, Popović je kazao da zahvalnost duguje cijeloj ekipi, ali da će se truditi da operavda titulu najboljeg.

,,Igramo ,,Svi za jednog, jedan za sve” i same reakcije mojih saigrača su bile odlične. Ja se zaista nijesam nadao da ću biti proglašen za najboljeg, jer u Bijelom Polju ima dosta dobrih sportista, ali hvala svima koji su mi pružali podršku. Nije bilo lako, potrebno je puno rada i odricanja da bi se postigli dobri rezultati u bilo kojem sportu”, istakao je Popović.

On je naglasio da su protekle dvije godine za odbojkaški klub Jedinstvo bile veoma uspješne.

,,Nijesmo ni sanjali da možemo postići tako velike uspjehe. Dvije godine smo osvajali prvenstvo i  Kup, tako da se nadamo da ćemo i ove godine odbraniti te titule. Odradili smo dobro posao i tokom prvog dijela ove sezone, sinoć smo upisali i novu pobjedu protiv ekipe Volley Star iz Nikšića, na kojoj je trener Prebiračević dao više prostora mlađim igračima koji su dobro odigrali. Stanje u klubu je dobro, uslovi treniranja mogu biti i bolji, ali smo zadovoljni”, dodao je.

Odbojkaši Jedinstva putuju na sedmodnevne mini pripreme u Novom Sadu gdje će igrati prijateljske utakmice protiv Vojvodine i Partizana.

,,Po povratku imamo utakmicu koja nam je veoma bitna, igramo protiv Budve i moramo se dobro pripremiti u Srbiji. Uslovi za rad i trening će biti dosta dobri, što moramo iskoristiti”, pojašnjava Popović.

Podsjetimo, prema odluci Udruženja sportskih novinara i Centra za sport i rekreaciju, odbojkaški klub ,,Jedinstvo“ proglašen je za najuspješniju ekipu u protekloj godinu, a sportski direktor tog kluba Slobodan Šebek za najboljeg sportskog radnika.

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Dalibor Rakočević

Audio obrada: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE