Vodosnabdijevanje uredno,voda ispravna za piće

 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a  voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Snabdijevanje električnom enenrgijom na području naše opštine  je uredno a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 65 osoba a  dežurne ekipe su 10 puta intervenisale na terenu. Ljekari kažu da je među pacijentima najviše bilo onih sa simptomima gripa, kao i hroničnih bolesnika.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje,a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Na putevima u višim predjelima saobraća se po pretežno mokrim I klizavim kolovozima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su upozorili da na pojedinim putevima ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju i brzinu prilagode uslovima na putu. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti malo do umjereno oblačno sa dosta sunčanih intervala, a na sjeveru oblačno i uglavnom suvo. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, slab do umjeren, na primorju ponegdje i pojačan, tokom noći u cijeloj državi u pojačanju. Jutarnja temperatura od -3 do 9, najviša dnevna 1 do 17 stepeni.