Danas petnaesta sjednica lokalnog parlamenta

Petnaesta sjednica lokalnog parlamenta održaće se danas, sa početkom u 10 časova, u sali JU Centar za kulturu „Vojislav Bulatović – Strunjo“.

Na dnevnom redu su 33 tačke o kojima će se odbronici izjasniti, i to: Predlog Odluke o izmjeni Odluke o budžetu Opštine Bijelo Polje za 2020.godinu, Predlog Odluke o komunalnom redu, Predlog Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama, Predlog Odluke o raspodjeli sredstava za finansiranje projekata za mlade preduzetnike u 2020. godini, Predlog Odluke raspodjeli sredstava za podršku ženskom preduzetništvu u 2020. Godini, Predlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju JU “Ratkovićeve večeri poezije”, Izvještaj o radu i finansijski izvještaj Javne ustanove Centar za kulturu ”Vojislav Bulatović-Strunjo” za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan Javne ustanove Centar za kulturu ”Vojislav Bulatović-Strunjo” za 2020. godinu sa Predlogom zaključka, Izvještaj o radu i finansijski izvještaj Javne ustanove “Centar za sport i rekreaciju” za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan Javne ustanove “Centar za sport i rekreaciju” za 2020. godinu sa Predlogom zaključka, Izvještaj o radu i finansijski izvještaj Javne ustanove “Centar za podršku djeci i porodici” za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan Javne ustanove “Centar za podršku djeci i porodici” za 2020.godinu sa Predlogom zaključka, Izvještaj o radu i finansijski izvještaj Javne ustanove Centar za djecu sa smetnjama u razvoju “Tisa” za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan Javne ustanove Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju “Tisa”za 2020.godinu sa Predlogom zaključka.

Na dnevnom redu će se naći i Izvještaj o radu i finansijski izvještaj Javne ustanove “Ratkovićeve večeri poezije” za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan Javne ustanove “Ratkovićeve večeri poezije” za 2020.godinu sa Predlogom zaključka, Izvještaj o radu i finansijski izvještaj Javne ustanove Muzej Bijelo Polje za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan Javne ustanove Muzej Bijelo Polje za 2020.godinu sa Predlogom zaključka, Izvještaj o radu Turističke organizacije Bijelo Polje i finansijski izvještaj za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan Turističke organizacije Bijelo Polje za 2020.godinu sa Predlogom zaključka.

Odbornici će razmatrati i Izvještaj o radu i finansijski izvještaj DOO “Komunalno-Lim” Bijelo Polje za 2019.godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan DOO “Komunalno-Lim” Bijelo Polje za 2020.godinu sa Predlogom zaključka,Izvještaj o radu i finansijski izvještaj DOO Vodovod “Bistrica” Bijelo Polje za 2019.godinu sa Predlogom zaključka,Program rada i finansijski plan DOO Vodovod “Bistrica” Bijelo Polje za 2020. godinu sa Predlogom zaključka, Izvještaj o radu i finansijski izvještaj DOO “Parking – servis” Bijelo Polje za 2019. godinu sa Predlogom zaključka, Program rada i finansijski plan DOO “Parking – servis” Bijelo Polje za 2020. godinu sa Predlogom zaključka, Predlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o izgradnji lokalnih objekata od javnog interesa opštine Bijelo Polje, Predlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utvrđivanju Javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti radi izgradnje vodovoda “Bistrica” sa izvorišta Banjice, Predlog Odluke o davanju saglasnosti na Odluku o prenosu prava raspolaganja na građevinskom zemljištu,Predlog Odluke o utvrđivanju Javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti radi izgradnje glavnog cijevovoda od izvorišta Bistrice do nove hlorne stanice, Predlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utvrđivanju Javnog interesa za eksproprijaciju nepokretnosti radi izgradnje vodovoda Medanovići,Predlog Odluke o davanju saglasnosti na Odluku o prenosu prava raspolaganja na građevinskom zemljištu.

Na dnevnom redu su i izbori i imenovanja.

Predlog Odluke o imenovanju Upravnog odbora Javne ustanove Centar za podršku djeci i porodici, Predlog Odluke o imenovanju predsjednika Upravnog odbora Javne ustanove Centar za sport i rekreaciju Bijelo Polje kao i Predlog Odluke o imenovanju člana Odbora direktora DOO Vodovod "Bistrica" Bijelo Polje.

Izvor:bijelopolje.co.me

Foto:Arhiva RBP