Danas umjerene do obilne padavine

Pretežno oblačno mjestimično sa umjerenim do obilnim padavinama i tokom dana svježije vrijeme. U južnim i centralnim predjelima kišovito, krajem dana u planinskim predjelima kiša će preći u susnježicu i snijeg. U sjevernim predjelima se očekuje umjeren do jak snijeg, a tokom jutra ili priijepodneva kiša.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše Opštine danas je uredno, nema planiranih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 35 sugrađana, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

Saobraćaj se obavlja po mokrim i klizavim kolovozima , a vidljivost je mjestimično smanjena. Na putevima koji vode duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.Do 1. aprila 2021. godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.