Bijelo Polje brojnije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su četiri bebe.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Grančarevo, Ćukovac, Lozna, Loznice, Rasovo-Resnička 14, Sutivan-škola, Kneževići i Tomaševo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 30 sugrađana, dok je dežurna ekipa 6 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Učesnike u saobraćaju na putevima na jugu očekuju mokri i klizavi  kolovozi     Na sjeveru zbog  sniježnih padavina saobraca se usporeno.Upozoravamo na moguće odrone.Neophodno je vožnju prilagoditi vremenskim i saobraćajnim uslovima.Do 1. aprila 2021.godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Vjetrovito. Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno kiša, mogući i pljuskovi i grmljavina. Na sjeveru snijeg i susnježica koji će tokom dana u nižim predjelima preći u kišu. Intenzivnije padavine očekuju se krajem dana i tokom noći. Vjetar južni, u pojačanju, pojačan i jak, na udare olujne, ponegdje i orkanske jačine, posebno u drugom dijelu dana i tokom noći. Najviša dnevna temperatura vazduha 3 do 16 stepeni.