Danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Ćukovac, Reljin Kamen, Slijepač most-Pali, Potrk, Donja Lipnica, Pisana Jela, Mojkovačka ulica i naselje oko Automoto društva, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni voz koji saobraća iz Bijelog Polja za Bar - jutros je krenuo po redu vožnje sa bjelopoljske željezničke stanice, ali je u međuvremenu došlo do prekida kontakntne mreže u Virpazaru, tako da će do Bara stići kada se za to stvore uslovi, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, u južnim predjelima i pljuskovima sa grmljavinom. Na sjeveru u višim planinskim predjelima povremeno susnježica i snijeg. Mjestimično se očekuju umjerene količine kiše, a na krajnjem sjeveru dosta suvog vremena. Vjetar umjeren do jak južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 4 do 16 stepeni.

Učesnike u saobraćaju na putevima očekuju mokri i klizavi  kolovozi. Iz AMSCG upozoravaju i na moguće odrone. Neophodno je vožnju prilagoditi vremenskim i saobraćajnim uslovima. Do 22. januara doći će do totalne obustave saobraćaja na dijelu lokalnog puta L1 Gubavač-Bistrica, u trajanju od 32 dana, u intervalima od 09:00h-12:00h i od 14:00h-16:00h.