Zdravstvenim radnicima Bijelog Polja najveće opštinsko priznanje (video)

Zdravstveni radnici Bijelog Polja dobitnici su najvećeg opštinskog priznanja - Nagrade „3. januar“.

Tako je jednoglasno odlučio žiri za dodjelu ovog priznanja, a kako je saopštio predsjednik Milko Kovačević, žele da bar na ovaj način iskažu poštovanje i zahvalnost prema onima koji su svojom humanošću, posvećenošću poslu i ogromnim ljudskim naporom brinuli o zdravlju svih nas.

„U godini u kojoj se u svijetu, pa i kod nas, vodila i još uvijek se vodi teška i iscrpljujuća borba za spas života i zdravlja ljudi, logično je da i mi u Bijelom Polju kroz ovu najveću opštinsku nagradu iskažemo svoje poštovanje prema zdravstvenim radnicima. Dakle, ova nagrada pripada svim ljekarima i svom medicinskom osoblju Bijelog Polja, koji svoju djelatnost obavljaju u Opštoj bolnici, Domu zdravlja, Hitnoj medicinskoj pomoći  i Domu starih“, saopštio je Kovačević.

Istakao je i da bi epidemiološka situacija u našem gradu bila katastrofalna  i sa nesagledivim posljedicama da nije bilo porefesionalnog, stručnog i nadasve ljudskog odgovora svih naših zdravstvenih radnika.

„Sudbina svakog od nas bila je u rukama naših uglednih sugrađana, medicinskih radnika, a ova i ovakva situacija je u svima nama dodatno učvrstila uvjerenje da je zdravstvo posebno važan segment našega društva, a zdravstveni radnici oni ljudi koji zahtijevaju naše posebno poštovanje“, poručio je predsjednik Žirija za dodjelu Nagrade „3. januar“.

Kovačević je naglasio i da je uvjeren da su donijeli ispravnu odluku i da bi istu ovakvu odluku donijeli svi iskreni i dobronamjerni građani našeg grada.

Nagrada „3. Januar“ biće uručena zdravstvenim radnicima na svečanoj sjednici, koja će, povodom Dana Opštine Bijelo Polje, biti održana u nedjelju, 3. januara.

Podsjetimo, odluku o dodjeli ovog priznanja donio je žiri u sastavu: predsjednik Milko Kovačević  i članovi Rosanda Madžgalj, Jasmin Ćorović, Mensur Hajdarpašić, Miomir Vojinović, Marko Ljujić i Miodrag Furtula.

Autorka, foto i video: Sanja Dulović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE